Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

OTVORENO PRVENSTVO VOJVODINE U RONJENJU NA DAH

Na bazenu u prelepoj "Vili Breg" u Vršcu održano je dana 02.03.2008. god. takmičenje u statičnoj apnei po pravilima AIDA Asocijacije. Pored "Vile Breg", organizatori takmičenja su bili "Savez podvodnih aktivnosti Vojvodine" i Klub Podvodnih Aktivnosti "Bela Crkva". Sudija takmičenja je bio Aleksandar Karjuk, a tehnička podrška i obrada podataka predstavnici ARIa.

Naravno, treba spomenuti G-dina Dragana Peraševića, M1 Predsednika kluba iz Bele Crkve, koji je podneo najveći teret organizacije, kao i članove tog kluba.

Učestvovalo je 29 takmičara, što je impresivna brojka, i pokazan je visok nivo takmičarskog duha. Nagradu "Vile Breg" odneo je takmičar Branko Petrović sa izvanrednim rezultatom 6 min. i 41 sekunde.

Ronilac

Podrska

Takmicari

Inače, organizator je takmičenje i nagrade podelio na dva dela. Prvi deo su činili takmičari iz klubova sa teritorije Vojvodine, a nagradu "Vila Breg" činili svi zajedno, takmičari koji nisu članovi Saveza Vojvodine, zajedno sa članovima. Pored glavnog bazena gde se održavalo takmičenje, takmičari su mogli da koriste SPA sadržaje.

Jedno lepo takmičenje i druženje koje je za svaku pohvalu.

Jacuzzi

Aleksandar Karjuk, M3

Rezultati:

vila_breg_kup_ekipno_08.pdf
vila_breg_kup_pojedinci_08.pdf
vojvodina_kup_ekipno_08.pdf
vojvodina_kup_pojedinci_08.pdf

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.