Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

TROFEJ BEOGRADA

INTERNACIONALNI PLIVAČKI MARATON PERAJIMA

Dana 31.05.2008. godine, na jezeru Ada Ciganlija održan je 8. međunarodni plivački Maraton perajima, koji je već postao tradicionalna višegodišnja manifestacija.

Učestvovalo je 55 takmičara u 6 kategorija i to od mlađih pionira pa do veterana u ženskoj i muškoj konkurenciji. Najzastupljenija kategorija je bila u mlađim pionirima i pionirima.

Pokrovitelj takmičenja je Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i Ronilački savez Beograda. Organizator takmičenja je bio ARI, a domaćin je bio kafe Red Šuz.

Samo takmičenje je prošlo u fer i sportskoj takmičarskoj atmosferi i nije bilo ni jednog incidenta. Obezbeđenje na vodi vršila je Žandarmerija iz Beograda.

Treba istaći da su takmičari Predrag Branković, član ronilačkog kluba "Žamdarmerija" u muškoj i Ana Trmčić, član kluba "Jug" u ženskoj ostvarili najbolja vremena na 4 km odnosno 2km i dobili po pehar grada Beograda, "TROFEJ BEOGRADA".

Posle takmičenja, kafe Red Šuz, koji je pomogao isto, napravio je roštilj kojim su se takmičari i organizatori poslužili.

Još jedna u nizu manifestacija koje organizuje ARI, kao glavni pokretač ronilačkog sporta u Srbiji.

Aleksandar Karjuk
Predsednika ARIa

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.