Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

SUMMER CUP BELA CRKVA 2009

Ideja Karjuk Aleksandra da takmičenje u statičnoj apnei ne mora da se uvek održava u bazenu već može i na otvorenoj vodi je začeta pre par godina i Predsednik ronilačkog kluba Dragan Perašević, Instruktor M1, je podržao isto i sa svojim timom i klubom već par godina organizuje takmičenje zajedno sa ARI-jem.

Tako je bilo 06.09.2009. gde se po lepom vremenu okupilo blizu 20 takmičara ispred kluba Bele Crkve. Takmičenje je prošlo bez ikakvih incidenata, izuzev što su dva takmičara dobila crvene kartone zbog ličnih grešaka. Sudilo se po AIDA pravilima. Naravno, neizbežno druženje posle takmičenja se produžilo do večernjih sati.

I ovog puta treba istaći i pohvaliti organizatora takmičenja koji još uvek nalaze snage u  pokušaju okupljanja sportista, bez obzira na pripadnost klubovima i asocijacijama. Znači, jednostavno doći, zaroniti i dokazati svoje mogućnosti bez nekog teoretisanja gde su pojedinci najbolji preko interneta, foruma, u kafani itd. Doći na takmičenje, skočiti u vodu, uraditi svoj performans je jedina formula sportskog ronjenja.

Ostvareni rezultati su sledeći:

Pojedinačno devojke:
1. Branka Pisćević, 3:52min, Svet ronjenja
2. Milina Stanojević, 3:45min Apnea Tim Beograd
3. Tijana Nikolić, 3:08min, Svet Ronjenja

Pojedinačno muškarci:
1. Ivan Andrić , 5:04min, Apnea Tim Beograd
2. Vladimir Radovanović, 4:56min, Apnea Tim Beograd
3. Bojan Plackov, 4:48min, Zrenjanin

 

Ekipno:
1. Apnea Tim Beograd, 165 bodova
2. Svet ronjenja, 135,4 bodova
3. Bela Crkva, 99,6 bodova

 

ARI

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.