Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

VEČE PODVODNOG FILMA SOMBOR

Već sedmi put gdin Zelić Goran, M1 CEDIP i gdin Palić Srđan, M1 CEDIP, Predsednik i zamenik, su kao nosioci ronilaštva u DPA ‚‚Sombor’’ iz Sombora, sa svojim kolegama, organizovali retrospektivu najboljih podvodnih filmova Antibskog Festivala iz 2008. godine. Najveći deo tih filmova bio je u selekciji Beogradskog Festivala.

U lepom ambijentu Kulturnog Centra okupio se uglavnom ronilački svet Sombora i okoline sa svojim prijateljima i rodbinom. To je i bila namera organizatora, jer klub broji dosta članova i ne bi bilo mesta za sve zainteresovane. Iskustvo od prošle godine kada je bioskopska sala bila mala.

‚‚ARI’’ i Aleksandar Karjuk još jednom su, uz svesrdnu podršku gore pomenutih, uspešno obavili ronilačku misiju predstavljanja naše planete i neiscrpne lepote podvodnog sveta koji treba zaštititi i očuvati. To jesu kapi u ogromnom okeanu ekologije i podizanja ljudske svesti ali je ipak potrebno da se ukaže i ispriča neka druga priča.

Prikazivanjem filmova se nije završilo druženje. Nastalo je drugo poluvreme, koje je mnogo duže trajalo, u klubskim prostorijama DPA-Sombor. Uz lepo posluženje tekla je i priča, uglavnom događaja iz prošlih dana. Mada je bilo i dogovora za takmičarski kalendar za 2010 godinu. Sa mlađim članovima pričalo se o pripremama i treninzima za takmičenja u apnei i novim mono-perajima.

uvodna priča i objašnjenje filmova
koji će se gledati...

...u gostima je bio i poslednji komadant
broda SPASILAC pred dogadanja 1991.

Veoma lepo i prijatno druženje. Pohvala somborcima.

Aleksandar Karjuk, M3 CEDIP

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.