Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

TAKMIČENJE U DINAMIČKOJ APNEI NIŠ

Posle više od 10 godina napravljena su dva spojena ronilačka takmičenja u  Nišu. Prvo je bilo takmičenje u dinamičkoj apnei, a zatim takmičenje u plivanju perajima i brzinskom ronjenju. Posle toliko godina takmičarskog posta, Instruktor ronjenja Nebojša Stanković CEDIP M1, ispred sportskog kluba TRITON iz Niša, organizovao je oba takmičenja u saradnji sa bazenom Čair. U dinamičkoj apnei mu je pomogao ARI i Aleksandar Karjuk sa svojom ekipom, dok u PP i BR, Zoran Petrić ispred Saveza plivanja perajima i brzinskog ronjenja.

Takmičenja su trajala dva dana i što je najbitnije u celoj priči dobili smo mlade takmičare koji su se zagrejali i pokazali želju da se bave ronilačkim sportovima.

Takmičenje u dinamici je prošlo bez ikakvih problema i ovom prilikom treba zahvaliti i pohvaliti Nešu koji se potrudio da takmičenje bude na zahtevanom nivou. U dinamici se takmičilo prema AIDA pravilima.

Jedna divna ronilačka nedelja koja nije trebala da se propusti. Prema Nešinim rečima, pokušaće i iduće godine da napravi takmičenje, ali sa drugim datumom. Naravno da će to biti objavljeno na vreme.

REZULTATI:

žene dinamika bez peraja DNF:

1. Milisavljević Sara, Gusar Niš, 62m

žene dinamika sa perajima DYF:

1. Petrović Jovana, Gusar Niš, 75m
2. Stanković Mirjana, Triton Niš, 63m
3. Andrejić Milica, Bela Crkva, 50m

muškarci dinamika bez peraja DNF:

1. Milošević Miloš, Gusar Niš, 50m
2. Perašević Dragan, Bela Crkva, 35m

muškarci dinamika sa perajima DYF:

1. Plackov Bojan, Zrenjanin, 81m
2. Munčan Dušan, Bela Crkva, 71m
3. Bogdanović Nemanja, Gusar Niš, 64m

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.