Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

7. Festival podvodnog filma
KRUŠEVAC:

RETROSPEKTIVA PODVODNOG FILMA

I ove godine, već sedmi put zaredom, dana 05.05.2010., Gdin Srđan Miletić, M1 CEDIP, organizovao je veče retrospektive podvodnih filmova iz Marseja i Beograda u lepom ambijentu projekcione sale u Kulturnom Centru Kruševca.

Fest je nastao pre 8 godina u dogovoru između Gdina Srđana Miletića i Aleksandra Karjuka. Uz neobavezni razgovor Srđan  je
preuzeo
na sebe da pokuša da obezbedi razumevanje značaja ovakve kulturne i ekološke manifestacije od strane  Gradonačelnika grada Kruševca i Omladinskih struktura, uz podršku ARIa, kao institucije, koja je stajala iza cele ideje.

Ideja je prihvaćena i grad Kruševac je pomogao sve ove godine da se održi Fest a zadnjih 4 godine nalazi se na kalendaru kulturnih događanja u Kruševcu.
Ujedno, pre projekcije filmova, organizovana je izložba radova dečijih crteža iz osnovnih škola u Kruševcu. Žiri je odabrao tri rada kao prvonagrađene a rad učenika Dejana Novakovića VII’2 odeljenja OŠ Dragomir Marković je osvojio prvo mesto. Rad Novakovića biće poslat na konkurs u Antib za plakat međunarodnog festivala podvodnog filma u Francuskoj. Prvonagrađeni učenici su dobili prigodne poklone.
Ovim se zahvaljujemo gradskoj upravi Kruševca, Kulturnom Centru Kruševca i svima koji su pomogli održavanju ove manifestaciji.
Još jedna uspešna misija ARI-a, Aleksandra Karjuka i prijatelja u prezentaciji naše planete i zaštiti vode na njoj.


 


 


 


 

  
  

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.