Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

JUBILARNI  10. INTERNACIONALNI PLIVAČKI MARATON PERAJIMA, TROFEJ BEOGRADA

        Dana 05.06.2010. održan je 10 ti plivački maraton perajima, TROFEJ BEOGRADA, na Adi Ciganliji ispred kafea Red Shouse. Jubilej, pravi jubilej po oblačnom i pomalo kišovitom vremenu. Pokrovitelji takmičenja su bili, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i Ronilački Savez Beograda a izvršilac i idejni stvaralac Maratona ARI i Aleksandar Karjuk sa svojom ekipom. Podrška na vodi, ronioci Žandarmerije. Članovi RK Bela Crkva su pomogli ovo takmičenje.  Kafe Red Shous i gazda Mića Anđelković su bili na usluzi takmičarima. Sudije, Srđan Miletić, Kruševac i Dušan Petrović, ARI
            Na jubileju se okupilo oko 30 takmičara iz Srbije i jedan iz B
ugarske. Predstavnici Republike Srpske su bili prisutni ali se zbog bolesti nisu takmičili. Podršku jubileju su pružili svojim prisustvom Instruktori ARI’a.
          Naročito impon
uje prisustvo velikog broja pionira što je i osnova da se ovakva okupljanja održavaju i organizuju i koji su naše nasleđe u budućnosti. Pionirski duh, bez obzira na vremenske uslove, je došao do izražaja i borba za medalje  bila je velika. Podrška između plivača tokom takmičenja je govorila svoju priču.
            Otac i sin porodice Matić su startovali u istoj klasi, Elita, mada sin Andrej ima samo 14 godina. Andrej je pobedom u muškoj konkurenciji osvojio pehar grada Beograda a u ženskoj Ana Trmčić. Pioniri su dobili medalje Trofej Beograda i diplome a više kategorije dobile su medalje ARI a i diplome. Obrada rezultata Snežana Dinić, ARI.
            Pohvale svim takmičarima, trenerima i roditeljima dece koji su bili prisutni i pokazali da ronilački sport ima nade. Još jedna lepa manifestacija i uspešan rad Asocijacije Instruktora  ARIa. (Ronilac i ronioci).

Asocijacija Ronilačkih Intruktora
Karjuk Aleksandar

REZULTATI:

..\..\dokumenta\Rezultati Lista Maraton 2010.pdf

 

 

 
Fotografije Slobodana Savatovića 

 

 

 

Fotografije Srdjana Miletića

 
  
  
  

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 04.06.2012.