Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH


10.
ILINDENSKI PLIVAČKI MARATON - OVČAR BANJA

Na samom startu moje izvinjenje, ali umesto što sam napisao da je 9. Maraton, održao se ustvari 10. po redu Ilindenski Maraton u Ovčar Banji. Dana 02.08.2010. u Ovčar Banji okupilo se oko 50 plivača i plivačica koji su u više grupa nastupali po lepom vremenu.

        Prva trka je bila trka zadovoljstva u dužini od 450 metara, pod nazivom ''Borivojeva tabla 2010'' u kojoj su učestvovali i žene i muškarci. Druga trka je bila pravi maraton, uzvodno uz Moravu do Ovčar Banje u dužini od 2100 metara. Pored seniorske grupe bila je i grupa veterana. Rezultati su u prilogu.

       Nažalost, zamisao da učestvuju i ronioci tj plivači sa perajima nije naišla na širi odjek a iz prostog razloga što smo kasno objavili ideju i samo događanje. Naravno da ostaje postignuti dogovor za iduću godinu gde će ronioci biti na vreme obavešteni. Mada je datum samog održavanja u sred ronilačke sezone, posećenost će sigurno biti manja nego van iste.

       Najmlađi učesnik bio je , Vladimir Tajlor (rođ. 2000.) a najstariji učesnik je Milorad Petrović (rođ. 1938.). Lepo takmičenje nadahnuto takmičarskim duhom i stvaranjem atmosfere pozitivne energije.

 

Karjuk

Asocijacija Ronilačkih Intruktora
Karjuk Aleksandar

REZULTATI:

Plivacki maraton OB 2010.pdf

 

 

 
  

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.