Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH


O
TVORENO PRVENSTVO REPUBLIKE SRPSKE U PLIVANJU PERAJIMA I BRZINSKOM

RONJENJU     I  MEMORIJAL ‘’ NIKOLA VOJAKOVIĆ’’

         Na prelepim bazenima banje Dvorovi pored Bijeljine, dana 07.08.2010. godine održano je 15 to ronilačko prvenstvo u plivanju perajima i brzinskom ronjenju. Takmičenje je organizovao ronilački klub ’’Panteri ’’ iz Bijeljine, Republika Srpska, na čelu sa Dušanom Markovićem, instruktor CEDIP M2 i ekipom iz kluba. Naravno da pomoć takmičenju pružaju i ljudi koji nisu članovi kluba, te i njih treba spomenuti.
      Ove godine učestvovao je rekordan broj takmičara iz 3 zemlje, njih oko 40. Ekipna podela nagrada bila je podeljena u dve grupe i to posebno za klubove iz Republike Srpske, plasman RS,  a posebno sve ukupni plasman koji je nazvan memorijal ’’Nikola Vojaković’’. U pojedinačnom plasmanu takmičari su dobili medalje i diplome.
       Dobra organizacija, takmičarski duh i lepo raspoloženje učinili su  da takmičenje dobije sve ukupnu pozitivnu sliku. Važilo je pravilo da je svako dobro došao. Nije bilo, kao što neki klubovi i savezi rade da jedni mogu da se takmiče tj oni koji su članovi tog saveza a koji nisu, ne mogu. Takve prljave i nekulturne politike i radnji nije bilo. Glavni sudija takmičenja je bio Karjuk Aleksandar. Obrada podataka, Stanko. Još jedna od pozitivnih sportskih manifestacija i popularizacija ronilačkog sporta.

Asocijacija Ronilačkih Intruktora
Karjuk Aleksandar

REZULTATI:

Bijeljina rezultati 2010.pdf

 

 
  

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.