Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

VEČE PODVODNOG FILMA SOMBOR
    RETROSPEKTIVA FILMOVA 26.11.2010.

   Osmi put za redom ronilačka a i šira populacija Sombora je imala priliku da pogleda i uživa u najnovijim ostvarenjima podvodnih filmova koji su učestvovali i većim delom nagrađivani na Festivalima podvodnog filma u Marseju i Beogradu.
   Glavni nosioci organizacije posla su Predsednik kluba DPA ‚‚ Sombor'' Goran Zelić M1 CEDIP i zamenik Palić Srđan M1 CEDIP naravno sa svojim kolegama.
   U lepom ambijentu Kulturnog Centra  okupio se uglavnom ronilački svet Sombora sa svojim prijateljima i rodbinom. Već i u tom broju sala je bila napunjena. Pred samu projekciju održana je uvodna reč od strane Predsednika ARIa Aleksandra Karjuka M4 CEDIP a Fest je otvorio Goran Zelić. Gledaocima je objašnjeno koje će filmove gledati i na koje detalje da obrate pažnju.
  
‚‚ARI’’ i Aleksandar Karjuk još jednom su, uz svesrdnu podršku gore pomenutih, uspešno obavili ronilačku misiju predstavljanja naše planete i neiscrpne lepote podvodnog sveta koji treba zaštititi i očuvati. To jesu kapi u ogromnom okeanu ekologije i podizanja ljudske svesti ali je ipak potrebno da se ukaže i ispriča neka druga priča.
    Prikazivanjem filmova nije se završilo druženje. Nastavilo se sa okupljanjem u prostorijama ronilačkog kluba ''Sombor''. Domaćini su se potrudili da organizuju lepo druženje koje je potrajalo do kasno naveče jer pričama, naravnop ronilačkim, nije bilo kraja.

Karjuk Aleksandar, M4 Predsednik ARIa

uvodna priča i objašnjenje filmova
koji će se gledati...


Najmlađa publika

 

Veoma lepo i prijatno druženje. Pohvala somborcima.

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.