Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

 

Ako imate neki deo stare ili nove ronilačke opreme koji Vam stoji kod kuće, ronilačku radnju, ronilački centar, ronilačku školu, sve ronilačko, pozvani ste dana 20.03.2011. Nedelja na BAZAR RONJENJA da sve gore navedeno ponudite, raznenite, informišete, upoznate druge o Vašim planovima i na kraju i prodate ili kupite.
Bazar će se održati u Centru ronilačkih aktivnosti, kafe Red Shoes, stari obrenovački put na Makiškoj strani Ade Ciganlije u periodu od 11,00h do 16,00h.
Za sve informacije obratiti se Karjuk Aleksandru, 063 200 943, email office@ari.rs   www.ari.rs
Karjuk

IZVEŠTAJ:
 
BAZAR RONJENJA
Dana 20. 03.2011. održan je prvi Bazar-Berza ronjenja kod nas u Beogradu i Srbiji. Organizator Berze je ARI (Nacionalna Asocijacija Ronilačkih Instruktora) sa svojim instruktorima a početak priče je potekao od Predsednika ARIa, Aleksandra Karjuka M4. Događanje se održalo u već poznatom centru sportskih ronilačkih akcija, kafeu Red Shous na Adi Ciganliji.
   Berza je protekla u zamišljenom ritmu. Prvo su došli izlagači sa svojim eksponatima, korišćenom i novom ronilačkom opremom, a zatim posetioci. Svako od izlagača je nudio svoje akcije i opremu. Akcije su uglavnom bile ponude za centre i kampove za ronjenje, te razne brodove koji u sebi imaju ponudu ronjenja. Naravno da se više informisalo nego kupovalo, deljeni su flajeri i vizit karte. Atmosfera je bila opuštena a pošto je bilo mesta za sedenje, vreme predviđeno za trajanje Berze je isteklo a ljudi su i dalje ostali sa svojim pričama.
            Još jedna od manifestacija u nizu popilarizacije ronilačkog sporta, što ARI redi već punih 20 godina.
 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2013.