Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

 „Naissub Freediving Cup 2011“

 

 

 

 Obaveštavamo vas da će se 02. 04.2011. godine u Nišu, na bazenima SC Čair, održati takmičenje pod nazivom „Naissub Freediving Cup 2011“ u organizaciji sportskog kluba Naissub. Takmičenje je AIDA Ranking i uvršteno je u kalendar takmičenja AIDA International.

Oficijelne AIDA sudije biće  Darija Subotin, Aleksandar Karjuk i Petar Bojović

Nadmetanje će se odvijati u sve tri bazenske discipline: statička apnea (STA) i dinamička apnea po izboru (DYN ili DNF). Koeficijent za izračunavanje DNF u konačnom i ekipnom plasmanu biće 1,15.
Predviđena su proglašenja pobednika u sledećim kategorijama: pojedinačno muškarci, pojedinačno žene, timovi (minimum jedan pripadnik suprotnog pola od tri takmičara u timu) i najbolji takmičar i takmičarka.
Osim medalja i pehara obezbedili smo i vredne nagrade. Power Sub Diving Equipment, zvanični distributer za Beuchat, Bare, Suunto i Apeks je sponzor koji daruje Beuchat ronilačko odelo najboljem takmičaru i Bare ronilačko odelo najboljoj takmičarki u ukupnom plasmanu.

Bazen u kome će se odvijati dinamika je dimenzija 50x21m sa konstantnom dubinom od 2,20m.

Maksimalan broj takmičara je 45, a minimalan 20.

Kotizacija za takmičenje iznosi: 1500 dinara za članove AIDA Srbije i 30 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve ostale takmičare. U cenu kotizacije ulaze majica, osvežavajući lunch paket i zajednička večera nakon takmičenja.

Takmičari su u obavezi da na takmičenje donesu dokument o urađenom lekarskom pregledu, ne stariji od godinu dana. Registracija za takmičare će biti održana u petak, 1. aprila 2011. godine u 19h, u prostorijama kluba Naissub (TPC Kalča, prvi sprat, lamela A, lokal 20). Prilikom registracije takmičari će podneti na uvid lekarski pregled i popuniće dokument o sopstvenoj odgovornosti prilikom ronjenja na takmičenju ili AIDA Relase form. Oni takmičari koji budu stigli u subotu ujutru na takmičenje obaviće registraciju u periodu od 8:30h do 9:30h na bazenu.

Zainteresovani takmičari mogu popuniti prijavu i poslati je na e-mail adresu naissub@yahoo.com NAJKASNIJE do 29.03.2011. godine do 24h! Molimo Vas da poštujete ovaj rok jer u protivnom nećemo moći da Vas registrujemo!

Za takmičare koji nisu iz Srbije obezbedili smo po jedno besplatno noćenje sa doručkom, a za sve ostale smeštaj po ceni od 1500 dinara po osobi u dvokrevetnim sobama za noćenje sa doručkom u hotelu „Svetlost Plus“ .

Više informacija o gradu Nišu možete naći na internet stranici Turističke Organizacije Niš.

Kontakt osoba je Darko Radovanović, kome se možete obratiti za više informacija o takmičenju na telefon +381 64 439 71 16 ili na naissub@yahoo.com.

 

*Prijavu za takmičenje kao i listu prijavljenih takmičara možete videti na linku:

http://www.naissub.com/vest.php?id=73

IZVEŠTAJ: 

Kao što je i najavljeno dana 02.04.2011. održano je takmičenje u bazenskim disciplinama apnee na bazenu SC Čair u Nišu. Takmičenje je održano pod nazivom „Naissub Freediving Cup 2011“ koje je uvršteno u AIDA International kalendar.
Ronilački klub "Naissub" iz Niša sa svojim Predsednikom Markom Radovanovićem, M1 CEDIP Instruktor i bratom Darkom su uspešno organizovali takmičenje. Naravno treba spomenuti i ostali deo ekipe iz kluba koji je doprineo celoj priči.
Jedno uspešno takmičenje koje je za pohvalu.

Rezultati u exel formatu
Rezultati NFC2011.xls

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.