Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

9. Festival podvodnog filma i Izložba podvodne fotografije
Bela Crkva

RETROSPEKTIVA PODVODNOG FILMA

FEST i Izložba podvodne fotografije 

Već 9ti put Gdin. Dragan Perašević, Predsednik ronilačkog kluba “Bela Crkva” / ARI Instruktor M1, sa svojim saradnikom Gdin. Slobom Savatovićem je pokrenuo i ostvario Fest retrospektivu podvodnih filmova, kao i Izložbu podvodne fotografije. Naravno da su im pomogli članovi kluba, te pojedinci koji podržavaju ovakve manifestacije.
    Dana 24.08.2011., u iznamljenoj sali u samom centru Bele Crkve, pre prikazivanja filmova, otvorena je u prvo Izložba podvodne fotografije. Sve fotografije koje su postavljene, snimljene su u okolnim belocrkvanskim jezerima tako da su posetioci mogli da vide lepotu u vodama jezera oko Bele Crkve. Posetioci koji su gledali fotografije, na početku, po automatizmu mislili su da su iste snimljene na moru. Posle objašnjenja, da su fotke iz jezera, sa nevericom su još detaljnije razgledali, a totalno su bili oduševljeni da su autori istih tu prisutni i da mogu sa njima da porazgovaraju.
    Posle dva sata zvanično je otvoren i Fest podvodnog filma. U uvodnom delu Perašević je govorio uošte o radu kluba i organizaciji Izložbe i Festa. Zatim je predsednik ARIa Karjuk Aleksandar - ARI M4, govorio o temama filmova koji će se prikazati. Treba spomenuti da su filmovi koji su prikazani dobili nagrade na dva festivala, u Marseju i Beogradu. Tako da su prisutni gledaoci uživali u kvalitetnim i lepim filmovima.
   Još jedna od lepih manifestacija i svaka pohvala Peraševiću i ekipi koji su smogli snage i  razbili letnju ronilačku učmalost u Srbiji.

Karjuk Aleksandar

 


 

 

 
 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 24.04.2012.