Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

 
12. INTERNACIONALNI PLIVAČKI MARATON PERAJIMA, TROFEJ BEOGRADA

        Dana 02.06.2012. održan je 12 ti plivački maraton perajima, TROFEJ BEOGRADA, na Adi Ciganliji ispred kafea Red Shouse. Tradicija, po oblačnom ali lepom vremenu koje je kasnije prešlo u sunčano. Pokrovitelji takmičenja su bili, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i Savez Ronilaca Beograda a izvršilac i idejni stvaralac Maratona ARI i Aleksandar Karjuk sa svojom ekipom, Anja, Snežana, Dule, Sale,... Podrška na vodi Dule i Sale. Kafe Red Shous i gazda Mića Anđelković su bili na usluzi takmičarima. Glavni sudija takmičenja Miško Matić a pomoćnik Jovana
            Na
takmičenju se okupilo oko 40 takmičara iz Srbije i Republike Srpske. Podršku su pružili svojim prisustvom Instruktori ARI’a.
          Naročito impon
uje prisustvo velikog broja pionira što je i osnova da se ovakva okupljanja održavaju i organizuju i koji su naše nasleđe u budućnosti. Pionirski duh, bez obzira na vremenske uslove, došao je do izražaja i borba za medalje  bila je velika. Podrška između plivača tokom takmičenja je govorila svoju priču. Čak su neki takmičari pred ciljem, zbog grčeva, skidali peraja.
           
Andrej Matić je startovao u grupi Elita bez obzira što nema 18 godina gde je pobedio i oborio rekord Maratona čak za 2 minuta koji je godinama držao Peđa Branković. Andrej je pobedom u muškoj konkurenciji osvojio pehar grada Beograda a u ženskoj Ana Trmčić. Pioniri su dobili medalje Trofej Beograda i diplome a više kategorije dobile su medalje ARI a i diplome. Specijalne nagrade dala je Tanja Stevčić M1. Obrada rezultata Snežana Dinić, ARI.
            Pohvale svim takmičarima, trenerima i roditeljima dece koji su bili prisutni i pokazali da ronilački sport ima nade. Još jedna lepa manifestacija i uspešan rad Asocijacije Instruktora  ARIa. (Ronilac i ronioci).

Asocijacija Ronilačkih Intruktora
Karjuk Aleksandar
M4

REZULTATI:    500 metara        2 i 4 km

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 07.07.2012.