Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH


1.
DEČIJA LIKOVNA NAGRADA ČOKA 2013

PODVODNI SVET U DEČIJEM OKU

U svetlu kvalitetne saradnje između gdina Ljube Kovačeva podvodnog fotografa iz Zrenjanina i Aleksandra Karjuka Predsednika ARI'a, na inicijativu gdina Ljube, počela je saradnja sa kulturno obrazovnim Centrom Čoka iz Čoke i njihovim organizatorom gdin Sabo Laslo. Posle uspešnih uzajamnih dogovora, određen je bio datum i vreme za otvaranje izložbe podvodnih fotografija gdina Ljube te postavke dečijih likovnih radova sa temom, ispod površine, kako vidim podvodni svet.
                Dana 07.03.2013. okupila su se deca u Kulturno Obrazovnom Centru Čoka iz više osnovnih škola sa potajnim željama da li su osvojili neku od nagrada, koje su bile 3 prva mesta, pehar-diploma-medalja, zlatna-srebrna-bronzana. Takođe su dodeljene i 2 specijalne nagrade. Deca su posebno i sa pažnjom pregledala izložbu podvodne fotografije a zatim sa prisutnim građanima Čoke prešli u veliku salu Doma.
                Direktor Centra gdin Laslo Kormanjoš sa svojim kolegom i našim kontaktom gdin Sabo Laslom su otvorili manifestaciju a posle uvodnih reči bile su podeljene nagrade, naravno na veliku radost pobednika.

Nagrade su osvojili:
1. mesto: Saša KRAJČO
2. mesto:  Tereg Gergej
3. mesto:  David LENDVAI

Specijalne nagrade su osvojili:
- Nikolina DIMITROV
- Šara Semeredi

Posle podele medalja bila su prikazana tri kratka filma sa beogradskog Festivala podvodnog filma.

Zahvalio bih svim đacima i nastavnicima, KOC Čoka, prijatelju Ljubi, kamermanu Sandri  i svima koji su pomogli i učestvovali u realizaciji ovako lepe manifestacije. Neka nam planeta voda bude čista.

Aleksandar Karjuk, M4 Trener

 

 

 
 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 06.08.2013.