Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

 
13. INTERNACIONALNI PLIVAČKI MARATON PERAJIMA
 
TROFEJ BEOGRADA

        Dana 15.06.2013. održan je 13 ti plivački maraton perajima, TROFEJ BEOGRADA, na Adi Ciganliji ispred kafea Red Shouse. Tradicionalno takmičenje koje je održano po lepom sunčanom danu, taman takvom koji odgovara takmičarima. Pokrovitelji takmičenja su bili, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda i Savez Ronilaca Beograda a izvršilac i idejni stvaralac Maratona ARI i Aleksandar Karjuk sa svojom ekipom, Sandra, Snežana, Dule, Srđan, Miško, Sale,... Podrška na vodi Dule i Srđan. Kafe Red Shous i gazda Mića Anđelković su bili na usluzi takmičarima. Glavni sudija takmičenja Miško Matić a pomoćnici Srđan Miletić i Dušan Petrović
            Na
takmičenju se okupilo oko 30 takmičara iz Srbije i Republike Srpske. Podršku su pružili svojim prisustvom Instruktori ARI’a.
          Naročito impon
uje prisustvo velikog broja pionira što je i osnova da se ovakva okupljanja održavaju i organizuju i koji su naše nasleđe u budućnosti. Pionirski duh, došao je do izražaja i borba za medalje  bila je velika. Podrška između plivača tokom takmičenja je govorila svoju priču. Čak su neki takmičari pred ciljem, zbog grčeva, skidali peraja.
           
Ove godine nije oboren rekord od prošle koji drži Andrej Matić. Pehare TROFEJ BEOGRADA osvojili su kadeti; kod devojaka Milena DIMITRIJEVUĆ iz kluba Nautilus a od muških kadeta pehar je osvojio Milan PERAŠEVIĆ član kluba Bela Crkva. Pehare koje je dodeljivao ARI ya nabolje takmičare i takmičare koji su najbrže otplivali 2 ili četiri kilometra su; za devojke već legendarna mlada takmičarka Ana TRMČIĆ a u muškoj najbrži takmičar jr bio Vladislav KULIĆ.  Pioniri su dobili medalje Trofej Beograda i diplome a više kategorije dobile su medalje ARI a i diplome. Obrada rezultata Snežana Dinić, ARI.
            Pohvale svim takmičarima, trenerima i roditeljima dece koji su bili prisutni i pokazali da ronilački sport ima nade. Još jedna lepa manifestacija i uspešan rad Instruktora
i članova  ARIa.

Asocijacija Ronilačkih Intruktora
Karjuk Aleksandar
M4

REZULTATI:   SVI

 Klip film sa Maratona       http://youtu.be/NaeTvmbyxjE

 

 

   

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 01.10.2014.