Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH


PROMOCIJA KNJIGE STOJANA BOGOSAVLJEVA
 

Dana 10.05.2014. godine u Kikindi je održana promocija Priručnika za ronjenje, Bukvara ronjenje i Radne sveske ronjenja autora Bogosavljev Stojana, instruktora CEDIP M2. Promocija je održana u Sportskom centru “Jezero” u Kikindi.

Priručnik za ronjenje je namenjen za obuku ronilaca P1 a Bukvar ronjenja i Radna sveska za obuku dece uzrasta 8-13. godina.
Novina u izradi priručnika je pokušaj autora da na najjednostavniji način sa puno ilustracija omogući roniocima P1 lako savladavanje teorijske obuke.
Bukvar ronjenja i Radna sveska svo neophodno teorijsko znanje za ronioca predstavlja kroz ilustracije i logičke zadatke uz pomoć bojenja, dopisivanja i sl.

Kao autor veoma sam ponosan što je na izradi Priručnika i Bukvara učešće uzela grupa stručnjaka, svako u svojoj oblasti, treneri ronjenja: Aleksandar Karjuk CEDIP M4, Lakić Miodrag CEDIP M3, Miloš Jovanović CEDIP M1; instruktor ronjenja na dah i lekar sportske medicine Ognjen Peđa Tutorov, profesor fizičkog vaspitanja i doktorant na medecinskom fakultetu Vladimir Puzović, psiholog Tatjana Stojanović i pedagog Lidija Stefanović. Lektor knjnige, Marija Jovanović.

Na samoj izradi Priručnika i Bukvara radili su članovi Ronilačkog kluba “Orka”; Helena Veber-prelom teksta i grafički dizajn, Andor Pocik ilustrator, Vladimir Vukašinović, Nina Sredić, Nikola Sredić, Ervin Demeter, Lazar Mikan, Siniša Jesić, Goran Milovanov i Martina Benjo.

Veliku zahvalnost dugujem i Narodnoj biblioteci “Jovan Popović” iz Kikinde koja je izdavač Priručnika, Bukvara i Radne sveske. Priručnik, Bukvar i Radna sveska su zavedeni u Biblioteku Matice Srpske u Novom Sadu.

Važno je istaknuti da su Priručnik, Bukvar i Radna sveska urađeni i odštampani bez ijednog dinara a troškovi štampe su pokriveni kupovinom izdanja unapred od strane članova Ronilačkog kluba “Orka” i “Srpska žandarmerija”.

Još jednom, hvala svima na podršci.

Stojan Bogosavljev, operativni trener, instruktor ronjenja CEDIP M2

TEL 063 384 792 Bogi

 


 


 


 


 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 20.05.2014.