Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH


ROMANIAN FREEDIVING CHAMPIONSHIP POOL OPEN
BRASOV 10-11 April 2015


      Dana 8.4.2015, krećemo na put Vladimir Radovanović – takmičar ARI Apnee, Karjuk Aleksandar i ja, Sandra Dinić kao internacionalne sudije u Brašov, u Rumuniju gde se održalo internacionalno takmičenje u ronjenju na dah po AIDA pravilima. Pozvani smo od strane predsednika rumunske AIDA-e Alexandru Russu-a, kao i organizatora takmičenja Attila Kovacsa-a.

Samo takmičenje se odigralo na prelepom bazenu u centru Brašova, u sve tri bazenske discipline, dinamina sa i bez peraja kao i statika. Takmičara je najviše bilo iz Rumunije, kao i sa Kipra, iz Grčke, i naravno Srbije. Ostvareni su jako lepi rezultati kao I određeni nacionalni rekordi. Naš takmičar na koga smo jako ponosni, Vladimir Radovanović je napravio veliki uspeh sa dve srebrne medalje - u statičkoj apnrei i dinamici bez peraja, a takođe je u obe ove discipline i oborio svoje lične rekorde.

Sve u svemu, jedno prelepo i dobro organizovano takmičenje, puno pozitivnih ljudi, što od organizatora, publike pa do takmičara, te se nadam i radujem da će se i sledeće godine ogranizovati isto, kao i poseti njemu.

 

Sandra Dinić Karjuk, M1

 


 

 
.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.
.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

 


 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 25.05.2015.