Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

A

12. FEST U KRUŠEVCU

 

12. Фестивал подводног филма и дечија ликовна изложба

Крушевац 02. децембар 2015 год.

Данас је у Белој сали Културног центра Крушевац одржан дванаести по реду Фестивал подводног филма и дечија ликовна изложба. Бела сала је била испуњена до последњег места ученицима неколико крушевачких основних школа и са поносом могу рећи да је ово до сада најбоље посећен Фестивал подводног филма у Крушевцу а заслуге за све ово поред моје маленкости припадају и мојим драгим сарадницима на овом пројекту Александру Карјуку (АРИ) и Слађани Обрадовић (КЦК). Посетиоци Фестивала су данас имали прилику да виде 5 кратких подводних филмова које публика одлично примила а који су за ову прилику донети са 3. Фестивала кратког подводног филма "Нечујно" који је одржан у октобру месецу ове године у Београду. Хвала Сандри Динић Карјук која је директор овог фестивала јер нам је омогућила да прикажемо ове сјајне филмове публици у Крушевцу.
Поред пројекције филмова данас смо уживали у прелепим ликовним радовима ученика крушевачких основних школа и награђеним ученицима смо поделили дипломе и медаље а било је ту и неколико захвалница и специјалних награда за школе које су узеле учешће у овом лепом културном догађају. Посебно бих се захвалио наставном особљу О.Ш. "Јован Поповић" на изузетној сарадњи у последњих неколико година када је овај културни догађај у питању.
Посетиоци су данас имали прилике да виде и одабране подводне фотографије које су такође учествовале на фото конкурсу за подводну фотографију Фестивала "Нечујно" у Београду.
Све у свему када повучем црту после данашњег изузетно успешног дана могу да кажем да сам срећан и помало поносан на све оно што сам ја и моји драги сарадници до сада учинили када је у питању Фестивал подводног филма и дечија ликовна изложба у Крушевцу. Не стајемо него идемо даље у сусрет 13. Фестивалу. Хвала свима који су узели учешће у данашњем културном дешавању а посебно Саши Ђурићу. Било је задовољство радити са вама и видимо се следеће године на истом месту.
На ликовном конкурсу "Подводни свет у оку детета" учествовали су ученици О Ш "Јован Поповић", "Драгомир Марковић", "Владислав Савић-Јан", "Вук Караџић" и Ликовни студио "Маја Олић" Културног центра Крушевац. У категорији ученика I-IV разреда I место освојила је Сара ОбрадовиЋ, ученица 3. разреда О Ш "Јован Поповић" II место Александар ТутулиЋ, ученик 3. разред О Ш "Јован Поповић" IIIместо Анђела Јанић, ученица 4. разреда О Ш Владислав СавиЋ-Јан. У категорији ученика од V-VIII разреда I место је освојила Анђела Вулоновић, ученица 7. разреда О Ш "Јован Поповић" II место је припало Тијани Лазаревић,ученици 6. разреда О Ш "Јован Поповић" III место је освојила Јована Петровић из ликовног студија КЦК-а. Специјалне награде за учешће на конкурсу добили су ЂорЂе Кнежевић - 2. разред О Ш "Јован Поповић"; Ива Андрејић – 3. разред О Ш "Доситеј Обрадовић"; Милица Димитријевић – 3. разред О Ш Драгомир Марковић". Наставници свих О Ш који су учествовали на конкурсу су добили захвалнице од организатора 12. Фестивала подводног филма и дечије ликовне изложбе у Крушевцу.

Срђан Милетић М3

 

.

 

.

 

.

 

.
.

 

.

 

 

 

 

 

 


 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 23.01.2016.