Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

A


11. FOTO LOV NA ADI
 


   ARI kao osnivač i pokretač prvog uopšte ikada podvodnog foto lova na Adi Ciganliji u Beogradu je i 11.ti put uradio isto a na čelu idejnog tvorca Aleksandra Karjuka i ekipe ARIa. 
   Dana 07.05.2016. godine na desnoj obali Ade, sa makiške strane, okupili su se ronioci iz cele Srbije i zaronivši sa svojim podvodnim foto aparatima krenuli su u lov za snimak lepe podvodne fotografije. Sama manifestacija nosi naziv AKTUELNOST DNEVNE FOTOGRAFIJE. U praksi to znači da su takmičari, koji su se takmičili/ronili, u prostoru Kafeu Red Shoes, posle ronjenja, na svojim kompjuterima odabrali svoje favorit fotografije, kojih je bilo dozvoljeno ukupno 6 komada, 3 u koloru i 3 u crno beloj tehnici. Izabrane fotografije su razvijene u jednoj foto radnji i postavljene na velikom panou ispred kafea RS. To je i bio cilj cele manifestacije, istog dana predstaviti i pokazati prolaznicima trenutni, tog dana izgled dna jezera Ade, te živog podvodnog sveta u istom. 
   Takmičenje nije imalo svoj stručni žiri već si žiri činili ljudi, prolaznici koji su glasali za fotografiju (samo jedan broj) koje su bile numerisane. Prolaznici-žiri bi na jednoj ceduljici napisali broj fotografije koja im se najviše dopada gde bi ista bila stavljena u veliki pehar. Posle tri sata, glasalo je preko 200 ljudi, glasovi su sabrani i ovogodišnji pobednik foto lova je Marko Lazarević iz Bele Crkve i isto imenog ronilačkog kluba. Bravo za Marka i njegov hetrkik. Znači da je već treći put za redom osvojio prvo mesto/nagradu publike. Pravi umetnik podvodne fotografije. Sve čestitke.
 Jedan prelep dan u ronjenju i druženju. Trebalo je biti tamo i družiti se. Zahvaljujem se na nesebičnoj pomoći ekipi ARIa, Sandri, Mići Red Shoes, i svim takmičarima koji su bili odlični. Naravno da je celu priču pomogao Mića Anđelković, gazda Red Shoesa koji u svim ovakvim akcijama zauzima posebno mesto u radu ARIa.
Celu priču nagledalo je i podržalo preduzeće Ada Ciganlija.

Aleksandar karjuk M4 & fotos

 

.

 

.

 

.

 

.

 

.

 

 

Ovim Vas pozivam da uzmete učešća na 11tom (jubilarnom)  PODVODNOM FOTO LOVU pod nazivom „AKTUELNOST DNEVNE FOTOGRAFIJE) koji će se održati na jezeru Ada Ciganlija u kafeu Red Shoes (Crvene cipele) na Makiškoj strani jezera (ARI ronilački Centar)

Datum: subota 07.05.2016.

Početak zarona: u 09,00h (već u 08,00 smo na licu mesta)

Dužina ronjenja, fotografisanja: 70min

Predaja radova do 11,30h

Radovi koji se predaju: dve crno bele i dve kolor fotografije u JPG formatu visoke rezolucije

Postavljanje izložbe ispred Red Šusa: 13,00h

Izbor publike: zaključno sa 16,00h

Brojanje glasova i proglašenje pobednika: 16,30h (zavisno od vremenakih prilika možda i brže)

NAGRADA: Pehar po izboru publike, diplome učesnicima

Pravo nastupa imaju svi ronioci sa bilo kojom ronilačkom kategorijom bilo koje asocijacije.

Lekarski pregled je obavezan NE stariji od 6 meseci!!!!

Takmičar potpisuje izjavu odgovornosti.

OBAVEZNO: svaki takmičar donosi svoj kompjuter (lap top) i čitač kartica

Kotizacija: cena izrade 4 fotke u foto radnji po takmičaru

Organizator: ARI sa timom i ekipom 

Aleksandar Karjuk, M4,   063 200 943

 


 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 21.04.2017.