Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

A

NOĆ MUZEJA 2017.

 

20.5.2017 je održana 14. Noć muzeja, na kome je festival "Nečujno 4" učestvovao sa svojim podvodnim filmovima i podvodnim fotografijama. 

"Nečujno 4" je imalo projekcije Javnom akvarijumu i tropikariju Beograda, u bioskopskoj sali, u kojoj su se filmovi prikazivali bez prestanka tokom cele manifestacije od 17:00 do 1:00 u noć. Filmove prati podvodna fotografija, cija je izlozba bila smeštena u prostojiji sa slatkovodnim šaranima, papagajima, i ribicama Nemo, Dori…... 

Pored uobicajenih akvarijuma i terarijuma, posetioci su mogli da se slikaju sa zmijama i da probaju 'Angel' prelepe kolačiće koji nisu prodavani već je svako dao prilog koliko je ko mogao i isti je išao hrani za stanovnike akvarijuma. Cela akcija i priča je pokrenuta od strane Branislava Jakovljevića idejnog tvorca i Direktora Javnog Akvarijuma. Podršku priči je iskazao i učestvovao Predsednik ARIa Aleksandar Karjuk.

Preko 3000 ljudi je posetilo Akvarijum, i bar trećina pogledala filmove i fotografije, pretežno mlade publike. Direktorka Sandra Dinić Karjuk je bila tu, kao i svaki put, da odgovara na pitanja vezana za filmove i fotografiju i da da po koji intervju. Vrlo lep događaj koji treba posetiti, i vidimo se sledeće godine!

Sandra D. Karjuk M1

 

 

.

 

.

 

.

 

 

 


 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 22.05.2017.