Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

A


DEČIJA
LIKOVNA NAGRADA
ĆUPRIJA FEST 2017
 

    Ekoloski pokret Ćuprije i ARI-Asocijacija Ronilačkih Instruktora su organizovali likovni konkurs za učenike osnovnih škola na temu:Podvodni svet u oku deteta.
   Pristiglo je preko 500 radova iz tri osnovne škole: Djura Jaksšić, 13 oktobar i Vuk Karadžić. Stručni žiri koji su činili akademski slikari, Novak Novaković i Darina Terek , je izabrao šest najboljih radova.

Nagradjeni radovi autora: Anja Nicic, Staša Jevremović, Maša Savić, Milana Balac, Stojanović Stefanija, Iva Dejković a specijalna nagrada ARIa je dodeljena Aleksandru  Djordjeviću iz OŠ Vuk Karadžić.

Prikazano je nekoliko nagrađenih kratkometražnih filmova sa Međunarodnog Festa kratkog podvodnog filma u Bgd., sa temom podvodnog sveta a onda su naši gosti pokazali delove osnovne opreme ronilaca i upoznali učesnike sa osnovama ronjenja. Hvala Instruktorima ronjenja Danici Ilić i Aleksandru Karjuku.

Velika zahvalnost svim učesnicima a posebno profesorima likovne kulture Sladjani Popović, Aleksandru Vujinoviću i Nenadu Petroviću.

Posebno se zahvaljujemo Novaku Novakoviću i Darini Terek likovnim umetnicima koji su pomogli da izaberemo najbolje radove.

Sve se desavalo u školi Vuk Karadzić, veliko hvala direktorki Vesni Vijorovic i kolektivu skole.

Ksenija MILOŠEVIĆ

Foto by Aleksandar Karjuk
 

.

 

.

 

.

 

.

 

 

 


 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 12.01.2018.