Nacionalna

Asocijacija Ronilačkih Instruktora

 Srbije


ENGLISH

A

 

 
Sajam nautike u Budvi 2018

Zahvaljujući menadžeru Sajma u Budvi, gdn Đorđe Đokiću koga sam upoznao na sajmu nautice u Beogradu 2018, i našem razgovoru došlo se na ideju da se ARI/NEČUJNO događaj napravi i u Budvi na sajmu nautice „Budva 2018“, Crna Gora.
Pored događaja podvodnog sveta, gdin Đorđe je proširio razgovor da se u Budvi predstavi i gdin Krsta Pašković , inženjer koji vodi asocijaciju Propeler vezano za reku Dunav i njene slivove i koji je održao nekoliko lepih tribina o očuvanju vode. Takođe je uplaniran i dogovoren za predstavljanje i Javni Akvarijum i terarijum grada Beograda koga vodi gdin Branislav Jakovljević koji je opet sa svoje strane kao biolog predstavio organizme koji žive pod vodom.
Dogovoreno je sprovedeno u delo tako da smo otputovali za Budvu i svako je u svom domenu predstavio svoj rad, događanja i planove za naredni period.
Odlična ideja koju je sproveo u delo gdin Đorđe gde je ponuda sajma nautice u Budvi bila proširena, pored čamaca i motora, i sa drugim događajima koji su vezani za vodu uopšte. Velika zahvalnost Sajmu Budva i njenim predstavnicima i rukovodiocima. Posebno domaćinskom odnosu gdn Đorđa Đokića.

Aleksandar Karjuk, M4

photo by: A. Karjuk

 

.

 

.

 

.

 

.

 

 

 
 
 
 
 
 


 

 

 Copyright © 2009 Asocijacija Ronilačkih Instruktora
For problems or questions regarding this Web site contact ADMIN
Last updated: 18.07.2018.